Spela fotboll livet ut | Fotbollsklubben

Spela fotboll livet ut

Att spela fotboll livet ut är såklart en dröm många av oss hade som barn. De flesta ungdomar har den nog än idag. Som tur är så lever vi i ett land där det finns fotbollsföreningar i nästan varenda by och stad. Alla möjligheter finns med andra ord för de flesta att bejaka sitt fotbollsintresse.

Fotboll är en fysisk sport

Det är otroligt viktigt med förebyggande insatser på träning och i vardagen. Alla vet att skador är ofrånkomliga när det gäller fysiska idrotter. Det går heller inte att förebygga alla typer av skador, i synnerhet inte när du blir äldre.

Men låt inte detta avskräcka dig eller någon annan att ha roligt på planen och dra nytta av den motion sporten ger dig. Den är i sin tur självklart bra för din hälsa och ditt välmående i livet.

Om olyckan inträffar

Låt säga att du bryter ett ben på grund av en hastig glidtackling eller att dina knän börjar känna sig slitna efter många sprungna mil. Då förvandlas det roliga plötsligt till en plåga. Som tur är så finns det, precis som att börja spela fotboll, alla möjligheter till hjälp via Muskelcentrum. De behandlar och rehabiliterar akuta eller långvariga besvär.

Ta hand om dig själv i första hand och ha roligt. På planen och i livet.